Groene Thee Olie 30 ml

Groene Thee Olie 30 ml

€ 3,26 Inclusief belasting

Haarverzorging met groene thee-olie

Haarverzorging met groene thee olie is gebruikt met groot succes, vooral voor de glans en de glans van het haar te verbeteren. De zachtheid en gladheid van het haar na behandeling met chemicaliën en verfstoffen zijn geboekt met het gebruik van groene thee olie met vervoerder olie zoals jojoba olie. Van alle objecten in groene thee olie, de stof die speciale vermelding nodig heeft, is catechine polyfenolen. Wetenschappers geloven dat catechines remmen de werking van specifieke enzym dat de haaruitval bij mannen initieert. Groene thee olie voor het haar ook ontspant de hoofdhuid en je geest. Groene thee olie met vervoerder olie, zoals amandelolie of olijfolie voedt de haarwortels, doordringende diepe wortels. Amandelolie bevordert de haargroei. Herstelt de vochtbalans van het haar en verzacht de haarschacht; zodat er minder hoeveelheid breuk en haarverlies.

Voordelen van groene thee-olie op de huid

De natuur nodigt u uit om het gras te laten groeien, vloeien als rivieren en vliegen als vogels, maar met een verandering van levensstijl die u wordt blootgesteld aan extreme hitte en luchtvervuiling. Als gevolg van de huid lijdt met saaiheid en verliest zijn natuurlijke glans. Het gebruik van groene thee olie helpt om de huid te verjongen en maken het zacht en soepel.

Catechine waardevol in de olie Groene thee heeft enorme capaciteit te dringen in de diepe lagen van de huid. Dus, herstelt het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid.

Regelmatige massage met groene thee olie houdt de huid goed gevoed en herstelt de slijtage van de huid.

Groene thee olie wanneer toegepast op acne en puistje helpen om de symptomen te trekken na een paar toepassingen.

Een van de belangrijkste voordelen van groene thee olie; verlicht jeuk en zwelling veroorzaakt na een insectenbeet of mug. Het voorkomt ook de lelijke tekenen die vaak worden achtergelaten na een insectenbeet.

Als uw huid schijnt om oud te worden voor hun tijd, vooral met de verschijning van donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels in het gezicht, start de toepassing van groene thee olie met een lichte massage geleverd. De antioxiderende eigenschappen van groene thee olie te helpen herstellen elasticiteit van de huid en helderheid.

Op voorraad (13 Items)
 

Vertrouwbaar

 

Snelle levering 1 a 2 werkdagen

 

Exclusieve producten

Maarts Viool Olie 30 ml

Viola odorata is een klein Viooltje met hartvormige bladeren en aromatische violet-blauwe bloemen, wat inheems is in Europa en Azië. Het wordt nu over de hele wereld gecultiveerd en voor de parfumerie gekweekt in Frankrijk en China. Bladeren en bloemen worden traditioneel gebruikt bij de behandeling van huid- en longaandoeningen. * Er wordt een absolue geproduceerd uit de bloemen en uit de bladeren. Blad-absolue en bloemen-absolue hebben een zoete bloemengeur. Beiden worden vooral gebruikt in parfums en soms als smaakstof in vooral snoepgoed. Viooltje essentiële olie wordt in de aromatherapie hoofdzakelijk als geurstof gebruikt maar therapeuten gebruiken de olie ook bij o.a.; acne, eczeem, couperose, fibrosis, reumatische aandoeningen, slechte doorbloeding, bronchitis, catarre, infecties, duizeligheid, hoofdpijn, nervositeit, slapeloosheid. * psychisch: Viooltje is een zachte olie die helpt het vertrouwen in zichzelf terug te winnen en het gevoel van eigenwaarde te versterken. Regelmatig 1-2 druppels verdampen in de leefruimte.* contra-indicatie: kan bij sommige personen overgevoeligheid veroorzaken mengen met: Viooltje kan goed gecombineerd worden met Basilicum, Scharlei, Estragon, Komijn, Hop en andere bloemenoliën. hier een paar toepassingen: bij: reumatische aandoeningen, gewrichtspijn, artritis; voeg 2-3 druppels Viooltje aan een eetlepel Noten-olie en masseer dagelijks de pijnlijke plekken * bij hoofdpijn; verdamp enige druppels of inhaleer deze vanaf een tissue. * bij slapeloosheid; verdamp 1-3 druppels etherische olie in de slaapkamer voor een goede nachtrust. * Ingrediënten: Maarts Viool Olie